Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

INAS      BEAUTY

Ina's Beauty eies og drives av Ina Torp. Første åpningsdag var 1.2.2015!

Dette eventyret startet i et lite lokale på Øvre Rælingsveg. Her leide Ina et lite rom hos sin mor. Første målet i denne bedriften var: Åpne dørene og se hvordan det går. Startet i det små kan man si. Det er ingen hemmelighet at de fleste var skeptiske til dette prosjektet da Ina hadde hus og to unger hjemme. Men så sta og målbevisst som Ina er åpnet hun dørene, og det til en helt overveldende respons. Det ble fulle lister fra dag 1! Det tok ikke lange tiden før Ina`s vipper gikk på folkemunne. Som var det bedriften tilbydde i starten. Bryn og vipper gikk det i hver dag, og dagen lang. Ina bestemte seg for å prøve seg i Norges første NM i vippeextensions. Det endte med 3. plass. Det var her det begynte å balle på seg med ventelister. Romerikes Blad stod på døren. Samme året ble det holdt Norges første internasjonale konkurranse i vipper. Her ble det også 3.plass.

Nå begynte tankene å florere til bedriftens 2. mål: Få nok faste kunder til å kunne utvide til frisørsalong. August 2016 ble det flytting og nye lokaler nærmere Lillestrøm. Nå var et stort steg tatt og frisørdrømmen var også i boks.

Romerikes Blad var på plass igjen for å skilte om suksessen. Det neste året går til å jobbe opp frisørkunder. Neste mål har alltid vært klart: Få en ansatt!

Og det målet er også nå nylig nådd. 1.12.17 får Ina`s Beauty sin første ansatt!

Kurven i denne bedriften er oppadgående. Vår brennende kjærlighet til det vi gjør merkes hos kundene. Vi gjør alt for å få det til. Vi er ærlige om hva du kan forvente ved behandlingene, noe vi synes er ekstremt viktig for å opprettholde vårt gode rykte og profesjonalitet. Ærlighet, dyktighet og profesjonalitet! Da når man langt!

Og vi håper DU vil være med på eventyret videre. 

Når du går ut ønsker vi at du går ut med et stort smil om munnen. Både fordi du har fått de fineste vippene, bryn og det lekreste håret, men også riktig kunderådgivning rundt riktig stell og produktvalg etter endt behandling.

Her brukes kun anerkjente produkter for å forsikre deg om at du får det aller beste.

Jeg holder til i et lokale i Rælingen ca 1 min fra Lillestrøm. Kort vei til buss og parkering rett utenfor døren.

Ta kontakt dersom du lurer på noe!

0